وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی تأثیر مدیریت استعداد راهبردی بر عملکرد و تعهد سازمانی- قسمت ۴۱

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۶۱۶/۰

 

۵۲۵/۰

 

۶۱۵/۰

 

 

 

همان‌طور که در جدول فوق ملاحظه می‌شود تمامی مقادیر میانگین واریانس استخراج‌شده به‌جزAVE شاخص‌های مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری از ۵/۰ بیشتر شده است. بدین منظور سؤالات با کمترین میزان بار عاملی مربوط به متغیرهای مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری حذف و دوباره مدل اجرا می‌شود. سؤالات ۲، ۶، ۸ و۱۲ مربوط به مدیریت استعداد راهبردی و سؤال ۴ مربوط به متغیر توانمندی رفتاری حذف می‌شود. نتایج حاصل از بررسی روایی همگرای مربوط به این دو متغیر پس از حذف سؤالات، در جدول زیر آمده است.
جدول (۴-۱۱): مقادیر روایی همگرا دو بعد مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری

 

 

متغیر مکنون
روایی همگرا

 

مدیریت استعداد راهبردی

 

توانمندی رفتاری

 

 

 

میانگین واریانس استخراج‌شده
(AVE)

 

۵۵۴/۰

 

۵۴۹/۰

 

 

 

با توجه به نتایج جداول فوق نتیجه‌گیری می‌شود که مدل اندازه‌گیری از روایی همگرای مناسبی برخوردار است.
۴-۳-۱-۲) تحلیل مدل ساختاری
قبل از پرداختن به مدل ساختاری، ابتدا مدل پژوهش به نمایش درآمده و سپس با مدل ساختاری مقایسه می­گردد. منظور از مدل ساختاری، بررسی ضرایب مسیر بین متغیرهای مکنون (سازه‌ها) می‌باشد.
مدیریت استعداد راهبردی
عملکرد سازمانی
تعهد سازمانی
توانمندی سبک کار
توانمندی دانشی
توانمندی مهارتی
توانمندی رفتاری
کل (۴-۱): مدل پژوهش ارائه‌شده
در مدل پژوهش، هفت متغیر مکنون شامل مدیریت استعداد راهبردی، توانمندی رفتاری، توانمندی دانشی، توانمندی مهارتی، توانمندی سبک‌کار، تعهد سازمانی و عملکرد سازمانی می‌باشد که از این تعداد، متغیر مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر مستقل، توانمندی رفتاری، دانشی، مهارتی و سبک‌کار نسبت به مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر وابسته و نسبت به عملکرد سازمانی در نقش متغیر مستقل، تعهد سازمانی نسبت به عملکرد سازمانی در نقش متغیر مستقل و عملکرد سازمانی و تعهد سازمانی نسبت به مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر وابسته به کار گرفته‌شده است.
مدل پژوهش با روابط تعریف‌شده اجرا و نتایج ذیل حاصل گردید.
شکل (۴-۲): تحلیل مدل ساختاری
ضریب مسیر هریک از مسیرها در شکل بالا به نمایش درآمده است. هر یک از ضرایب در صورتی قابل‌قبول است که مقدار P-value آن کمتر از ۰۵/۰ باشد. در جدول ذیل مقادیر P-value مربوط به هر یک از مسیرها ارائه گردیده است.
جدول (۴-۱۲): مقادیر ضرایب مسیر فرضیه‌های پژوهش

 

 

مسیر

 

ضریب مسیر

 

P-value

 

نتیجه


فرم در حال بارگذاری ...

« بررسی اثر مدیریت استعداد بر جانشین پروری نیروی انسانی مستعد با ملاحظه مدیریت فناوری اطلاعات- قسمت ۱۸ارزیابی تأثیر وفور منابع طبیعی پایان پذیر (با تاکید بر نفت) بر فساد در کشورهای عضو اوپک- قسمت ۱۶ »
 
مداحی های محرم