۶۱۶/۰
۵۲۵/۰
۶۱۵/۰
همانطور که در جدول فوق ملاحظه میشود تمامی مقادیر میانگین واریانس استخراجشده بهجزAVE شاخصهای مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری از ۵/۰ بیشتر شده است. بدین منظور سؤالات با کمترین میزان بار عاملی مربوط به متغیرهای مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری حذف و دوباره مدل اجرا میشود. سؤالات ۲، ۶، ۸ و۱۲ مربوط به مدیریت استعداد راهبردی و سؤال ۴ مربوط به متغیر توانمندی رفتاری حذف میشود. نتایج حاصل از بررسی روایی همگرای مربوط به این دو متغیر پس از حذف سؤالات، در جدول زیر آمده است.
جدول (۴-۱۱): مقادیر روایی همگرا دو بعد مدیریت استعداد راهبردی و توانمندی رفتاری
متغیر مکنون
روایی همگرا
مدیریت استعداد راهبردی
توانمندی رفتاری
میانگین واریانس استخراجشده
(AVE)
۵۵۴/۰
۵۴۹/۰
با توجه به نتایج جداول فوق نتیجهگیری میشود که مدل اندازهگیری از روایی همگرای مناسبی برخوردار است.
۴-۳-۱-۲) تحلیل مدل ساختاری
قبل از پرداختن به مدل ساختاری، ابتدا مدل پژوهش به نمایش درآمده و سپس با مدل ساختاری مقایسه میگردد. منظور از مدل ساختاری، بررسی ضرایب مسیر بین متغیرهای مکنون (سازهها) میباشد.
مدیریت استعداد راهبردی
عملکرد سازمانی
تعهد سازمانی
توانمندی سبک کار
توانمندی دانشی
توانمندی مهارتی
توانمندی رفتاری
کل (۴-۱): مدل پژوهش ارائهشده
در مدل پژوهش، هفت متغیر مکنون شامل مدیریت استعداد راهبردی، توانمندی رفتاری، توانمندی دانشی، توانمندی مهارتی، توانمندی سبککار، تعهد سازمانی و عملکرد سازمانی میباشد که از این تعداد، متغیر مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر مستقل، توانمندی رفتاری، دانشی، مهارتی و سبککار نسبت به مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر وابسته و نسبت به عملکرد سازمانی در نقش متغیر مستقل، تعهد سازمانی نسبت به عملکرد سازمانی در نقش متغیر مستقل و عملکرد سازمانی و تعهد سازمانی نسبت به مدیریت استعداد راهبردی در نقش متغیر وابسته به کار گرفتهشده است.
مدل پژوهش با روابط تعریفشده اجرا و نتایج ذیل حاصل گردید.
شکل (۴-۲): تحلیل مدل ساختاری
ضریب مسیر هریک از مسیرها در شکل بالا به نمایش درآمده است. هر یک از ضرایب در صورتی قابلقبول است که مقدار P-value آن کمتر از ۰۵/۰ باشد. در جدول ذیل مقادیر P-value مربوط به هر یک از مسیرها ارائه گردیده است.
جدول (۴-۱۲): مقادیر ضرایب مسیر فرضیههای پژوهش
مسیر
ضریب مسیر
P-value
نتیجه
فرم در حال بارگذاری ...