وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی رفتار توده وار در صندوق های سرمایه گذاری مشترک در بورس اوراق بهادار تهران- قسمت ۱۲

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

بررسی رفتار­توده­ای با بهره گرفتن از نمونه ­ای از ۶۰ صندوق سرمایه ­گذاری مشترک آلمان با بهره گرفتن از معیار اندازه‌گیری رفتار گروهی که توسط لاکونیشوک و همکاران طراحی شده است و اصطلاحاً معیار ال اس وی نامیده می‌شود

 

آنها نشان دادند تمایل به رفتار توده وار خرید در دوره رونق بازار و تمایل به رفتار توده وار فروش در هنگام رکود بازار افزایش می یابد؛ بنابراین بنظر می رسد پدیده رفتار توده وار به وضعیت رونق و رکود بازار نیز وابسته باشد .
پایان نامه - مقاله - پروژه

 

 

 

۲۰۰۷

 

مانگانارو و مارتینز

 

بررسی ۱۲۴ صندوق سرمایه ­گذاری مشترک کشور سوئد با بهره گرفتن از معیار لاکونیشوک و همکاران (۱۹۹۲)

 

آنها برای نمونه خود رفتار­توده­ وار قوی مشاهده نمودند. مشاهده کردند که میزان رفتار­توده وار بیشتر از بازار­های توسعه­یافته می­باشد. همچنین به این نتیجه رسیدند که صندوق­های سرمایه ­گذاری مشترک سوئد در هنگام خرید نسبت به فروش سهم رفتار­توده­ای بیشتری بروز می­ دهند. همچنین یافتند که صندوق­های سرمایه ­گذاری مشترک کوچک­تر نسبت به صندوق­های سرما­یه­گذاری بزرگ­تر تمایل بیشتری به رفتار­توده وار دارند

 

 

 

 

جدول( ۳-۲ ) خلاصه تحقیقات داخلی

 

 

 

سال

 

نام پژوهش

 

عنوان پژوهش

 

نتیجه پژوهش

 

 

 

۱۳۸۵

 

سارا شهریاری

 

بررسی رفتار توده­وار سرمایه ­گذاران را با بهره گرفتن از انحرافات بازده سهام از بازده کل بازار در بورس اوراق بهادار تهران

 

یافته­های این تحقیق حاکی از آن است که رفتار توده­وار در دوران رونق بازار در بورس اوراق بهادار تهران وجود ندارد، ولی شواهدی از توده­واری در زمان رکود بازار با بهره گرفتن از داده ­های روزانه یافت شد. نکته دیگر آنکه این تحقیق با بهره گرفتن از داده های هفتگی و ماهانه به شواهدی از توده­واری دست نیافته، که این مساله می تواند تاکیدی بر کوتاه مدت بودن پدیده توده­وار­ی در بورس اوراق بهادار تهران باشد.

 

 

 

۱۳۹۰

 

المیرا فهامی

 

بررسی رفتار توده­وار مدیران ۲۱ صندوق های سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار تهران

 

نتایج این تحقیق وجود رابطه معکوس بین ارزش معاملات بازار و رفتار توده­وار مدیران صندوق های سرمایه گذاری و رابطه مستقیم بین بازده بازار و رفتار توده­وار مدیران صندوق های سرمایه گذاری را نشان می دهد.

 

 

 

 

فصل سوم

 

روش ­شناسی تحقیق

 

۱-۳ مقدمه

از آنجایی که پایه هر تحقیق “روش تحقیق” است و هر پژوهش علمی برای تأیید نتایج نیازمند روش علمی و مشخص شده می­باشد، در این فصل ابتدا به معرفی مدل وارائه چارچوب و بررسی این سوال اصلی تحقیق می پردازیم، سپس انتخاب داده ها، منابع آماری و دوره مورد بررسی، صندوق‌های منتخب و روش برآورد مدل و آزمون های مورد نیاز معرفی خواهد شد.

۲-۳ قلمرو تحقیق

 

۱-۲-۳ قلمرو مکانی تحقیق

قلمرو مکانی تحقیق ، کلیه صندوق های سرمایه گذاری مشترک در سازمان بورس اوراق بهادار تهران که در سهام صندوق های بورسی سرمایه گذاری نموده اند وحداقل ۲ ماه از فعالیت آن ها سپری شده باشد که تعداد آن ها ۵۲ صندوق می باشد.

۲-۲-۳ قلمرو موضوعی

در این تحقیق رفتار توده وار در بورس اوراق بهادار تهران را در شرایط مختلف بازار (صعودی یا نزولی) و بر روی سهام با ویژگی های مختلف (از نظر اندازه و میزان رشدی یا ارزشی بودن) مورد بررسی قرار می گیرد.

۳-۲- ۳ قلمرو زمانی تحقیق

با توجه به عمر محدود صندوق های سرمایه گذاری مشترک در ایران ، قلمرو زمانی از ابتدای سال۱۳۸۹ تا انتهای سال ۱۳۹۲ (دوره ۴ ساله)مورد بررسی قرار می گیرد.

۴-۳ جامعه آماری

به دلیل تعداد کم صندوق های سرمایه گذاری مشترک ، کل جامعه مورد بررسی قرار می گیرد ونمونه گیری نداریم. با توجه به بررسی کل جامعه آماری در محدوده زمانی معین می توان نتایج بدست آمده را به دوره های آتی تخمین زد.


فرم در حال بارگذاری ...

« امکان سنجی بکارگیری مربی گری (Coaching) در فعالیت های آموزش و بهسازی منابع انسانی مدیران مدارس آموزش و پرورش شهرستان رباط کریم- قسمت ۸بررسی پارامترهای هیدرولوژیکی آبخوان آزاد در مدل آزمایشگاهی- قسمت ۸ »
 
مداحی های محرم