وبلاگ

توضیح وبلاگ من

برنامه ریزی تعمیر و نگهداری واحد های تولیدی مبتنی بر پیشنهاد خرید به منظور حفظ کفایت سیستم- قسمت ۲۳

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۱۲

 

۲۳

 

A

 

۱۵۵

 

۴

 

 

 

۱۳

 

۲۳

 

I

 

۱۵۵

 

۴

 

 

 

۱۴

 

۲۳

 

I

 

۳۵۰

 

۵

 

 

 

همچنین قابل ذکر است، معیار کفایت سیستم برابر ۱۰% در نظر گرفته شده است. پارامترهای و برابر با ۱۰۰۰۰ و ۱۰۰ در نظر گرفته شده ­اند.
این مسئله­ هماهنگ­سازی زمان­بندی تعمیر و نگهداری واحدهای تولیدی، توسط الگوریتم ژنتیک با ۳۰۰ کروموزوم و ۱۰۰۰ نسل انجام شد، و جواب­های مطلوب آن به­دست آمد. شکل (۴-۴) نشان­دهنده روند همگرایی الگوریتم ژنتیک به ازای مقادیر ذکرشده می­باشد.

شکل ۴-۴: روند همگرایی الگوریتم ژنتیک
شکل (۴-۵) نشان­دهنده کفایت سیستم در هفته­های مختلف سال می­باشد. با توجه به شکل (۴-۵) اگر هر واحد، در زمان دلخواه خودش، برای تعمیرات خارج شود، در هفته­های ۱۰ الی ۱۵ سیستم شاهد کمبود تولید شدیدی و درنتیجه قطع بار خواهد بود. این در حالی است که پس از تغییر بازه­ی خروج برخی از واحدهای تولیدی، توسط بهره­بردار مستقل سیستم، مشکل کمبود تولید در این هفته­های سال رفع خواهد شد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
معیار کفایت سیستم ، به طور واضحی بر روی زمان­بندی خروج اثر می­گذارد. شکل (۴-۶) نشان­دهنده تاثیر تغییر این معیار بر درجه­ رضایت واحدهای تولیدی می­باشد. با توجه به شکل (۴-۶)، با افزایش معیار کفایت سیستم، که باعث افزایش حد ذخیره در هر بازه می­ شود، میانگین درجه­ رضایت واحدهای تولیدی کاهش می­یابد.
تمام شبیه­سازی­های این نوشته، تحت نرم افزار Matlab 8 انجام شده ­اند. برای قسمت برنامه­ ریزی تولیدکنندگان، از روش برنامه­ ریزی خطی استفاده شده است و برای قسمت هماهنگ­سازی برنامه­ ریزی توسط بهره­بردار مستقل سیستم، از روش الگوریتم ژنتیک استفاده شده است.

شکل ۴-۵: کفایت سیستم در هفته­های سال

شکل ۴-۶: تاثیر تغییر معیار کفایت سیستم بر درجه­ رضایت واحدهای تولیدی
۴-۲-۳- تسویه­ی هزینه­ها
پس از انتخاب پاسخ مناسب، بهره­بردار مستقل سیستم باید فرایند تسویه­ی بازار را اجرا کند و سهم هر یک از واحدهای تولیدی را مشخص نماید. همان­طور که پیش­تر گفته شد، بهره­بردار مستقل سیستم دارای ماهیتی غیرانتفاعی می­باشد و نباید از فرایند برنامه­ ریزی تعمیر و نگهداری سودی کسب کند. بنابراین بهره­بردار مستقل سیستم تمام درآمدهای حاصل از جمع­آوری مبالغ پیشنهاد خرید تعمیرات را باید صرف جبران هزینه­ های قطع باری کند که ناشی از خروج برنامه­ ریزی­شده برای تعمیرات می­باشد. اگر هم خروج برنامه­ ریزی­شده برای تعمیرات منجر به خاموشی و قطع باری نشود، درآمد حاصله باید بین خود واحدهای تولیدی توزیع گردد.
جدول (۴-۴) نشان­دهنده بازه­ی خروج، درجه رضایت، و بررسی هزینه­ های واحدهای تولیدی به ازای پاسخ منتخب می­باشد. که در این جدول، هزینه­ های پرداختی به معنی هزینه­هایی می­باشد که واحد تولیدی بابت پیشنهاد خرید تعمیرات باید به بهره­بردار مستقل سیستم پرداخت کند. منظور از مقدار بازگشتی، پولی می­باشد که بهره­بردار مستقل سیستم پس از جمع­آوری مبالغ مرتبط به پیشنهاد خرید تعمیرات، به واحدهای تولیدی برمی­گرداند. خالص پرداختی نیز نشان­دهنده هزینه­ خالص پرداختی واحد تولیدی بابت فرایند برنامه­ ریزی تعمیر و نگهداری می­باشد که این مقدار از تفاضل بین هزینه­ پرداختی و مقدار بازگشتی به­دست می ­آید.
جدول ۴-۴: زمان­بندی خروج، درجه رضایت و بررسی هزینه­ های واحدهای تولیدی سیستم IEEE-RTS

 

 

خالص پرداختی

 

مقدار بازگشتی
(k$)

 

هزینه پرداختی
(k$)

 

درجه رضایت

 

بازه­ی خروج
(هفته)

 

واحد


فرم در حال بارگذاری ...

« اثر چند شکلی های ژن GH بر صفات رشد در ماهی سفید دریای خزر -Rutilus kutum- و کپور معمولی -Cyprinus carpio- به روش PCR-SSCP- قسمت ۵تحلیل و مقاسیه ی ساختاری غزلیات سعدی و انوری- قسمت ۶۶ »
 
مداحی های محرم