وبلاگ

توضیح وبلاگ من

شناسایی عوامل کلیدی مؤثر در پیاده سازی موفقیت آمیز سیستم ERP در پژوهشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات- قسمت ۴۹

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

پشتیبانی وحمایت مدیریت عالی
BUSSINES CASE
مدیریت پروژه
مدیریت تغییر
آموزش
برنامه ریزی
اجرا
سطوح ارتباطات
شکل ۲-۸ : عوامل بحرانی موفقیت و سطوح ارتباطات
این تحقیق در برگیرنده نتایج تجزیه وتحلیل ۹۴ تحقیق از عوامل کلیدی موفقیت می باشد که پیاده سازی پروژهERP را تحت تاثیر قرار می دهند. اکثر این عوامل در ارتباط با تکنولوژی نیستند. آنها اکثراً به مسائل انسانی و فرآیندهای کسب و کاری می پردازند. نکته قابل توجه این است که اکثر این عوامل با هم در ارتباط می باشند (غیر مستقل). به عبارتی شکست در یکی از این عوامل می تواند منجر به شکست کلی موفقیت پروژه ERP گردد. جدول (۲-۶) لیست عوامل بحرانی موفقیت شناسایی شده در تحقیق و مراحل مرتبط با پیاده سازی پروژه ERP را نشان می دهد.
جدول ۲-۶ : عوامل بحرانی موفقیت در مراحل پروژه ERP

 

عوامل غالب
مدیریت تغییر Business Case پشتیبانی مدیریت عالی
ارتباطات آموزش مدیریت پروژه
سطح استراتژیک سطح تاکتیکی سطح عملیاتی یکپارچه سازی
ارزیابی سیستم موجود
آرمان/ حوزه کسب و کار
استراتژی پیاده سازی
استخدام مشاوران
الگوبرداری
تغیییرفرآیند کسب و کاری
انتخاب نرم افزار/فروشنده
رویکرد پیاده سازی
آماده سازی نهایی(آزمایش) یکپارچه سازی

همانطور که جدول نشان می­دهد، ۶ عامل غالب موفقیت شناسایی شده اند. نتایج تایید می­ کند که در پیاده سازی پروژه ERP فرآیندهای کسب و کار نسبت به مسائل تکنولوژی از درجه اهمیت بالاتری برخوردار می باشند.
۲-۱۲-۶ -۱ حمایت وپشتیبانی مدیریت عالی سازمان
پروژه باید به تصویب مدیریت عالی سازمان رسیده و مورد حمایت قرار گیرد. مدیریت عالی باید به صورت تلویحی و آشکار از پروژه به عنوان اولویت بالا (مهم و تاثیرگذار بر سازمان) یاد کند. مدیریت عالی تعهد خود را به وسیله مشارکت در پروژه و تخصیص منابع ارزشمند به آن اعلام می کند. تعهد مدیریت عالی نسبت به پروژه منجر به تعهد سازمانی می گردد که یکی از عوامل کلیدی تاثیرگذار در موفقیت پیاده سازیERP می باشد. مدیریت عالی در همه مراحل پروژه و تا پایان آن حمایت خود را به صورت علمی ابراز می نماید (ناه و همکارانش[۷۴]، ۲۰۰۱)
۲-۱۲-۶ -۲ مورد کاری[۷۵]
در این سند شما می بایست به بررسی تبعات انجام پروژه از نظر تجاری بپردازید، انجام پروژه چه سودی دارد، چه هزینه هایی را کسر می کنم، در مقایسه با محصولات مشابه چه مزایا و معایبی را دارد و در انتها می بایست هزینه پروژه و معمولاً زمان انجام آنرا مشخص کنید (این سند معمولا به عنوان قرارداد بکار می رود).
۲-۱۲-۶-۳ مدیریت تغییر
مدیریت تغییر یکی از موضوعات اساسی در پیاده سازی ERP می باشد. سیستم های ERPارائه گر یک سری تغییرات با مقیاس بزرگی می باشند که می تواند منجر به مقاومت، سردرگمی، خطاها و اشتباهات گردد (اپلتون[۷۶]، ۱۹۹۷).
پیش بینی می گردد که نصف پروژه های ERP به علت تخمین پایین تلاشهای مدیریت تغییر نتواند به منافع کامل دستیابی داشته باشند. تحقیقات نشان می دهد که مدیریت مؤثر تغییر برای پیاده سازی موفق تکنولوژی و مهندسی مجدد فرآیندهای کسب وکار ی مهم می باشد (گروور و همکاران[۷۷]، ۱۹۹۵)
دانلود پروژه
۲-۱۲-۶-۴ مدیریت پروژه
وجود مدیریت پروژه در پیاده سازی ERP همانند اکثر پروژه های IS ضروری می باشد. زیرا موفقیت پروژه بر اساس برآورده شدن الزامات و زمان مشخص شده و با بودجه تعریف شده ارزیابی می گردد. پروژه به صورت رسمی و بر اساس خروجی ها در مقطع زمانی مشخص، اهداف وحوزه پروژه مشخص می گردد. در طول پروژه همواره ابزارهای کنترل پروژه مورد بهره برداری قرار می گیرند (ناه و همکارانش، ۲۰۰۱).
۲-۱۲-۶-۵ آموزش


فرم در حال بارگذاری ...

« مدل کسب و کار با رویکرد مسئولیت اجتماعی سازمان (مطالعه موردی شرکت اروم نارین (شادلی))- قسمت ۳۸بررسی عوامل اجتماعی-اقتصادی موثر بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی شهر تبریز.- قسمت ۲۷ »
 
مداحی های محرم