وبلاگ

توضیح وبلاگ من

ارتباط بین ربات های شبکه ای در موقعیت های جستجوی زیر آب- قسمت ۱۲

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

 

۳- ۱۰

 

 

 

۳-۳-۲- تحلیل آماری برای محاسبه میانگین درجه ی همسایگی
پایان نامه - مقاله
تحلیل آماری ارائه شده در این حالت مشابه رابطه ۳- ۹ است اما مقدار احتمال P در این رابطه باید تقریب زده شود. همانطور که بیان شد در این حالت گره­ها باید در سطح نیم کره­ای به شعاع r قرار گیرند. برای ساده شدن محاسبات، فرض می­ شود که گره­ها در یک صفحه­ی دایره­ای شکل به مساحت سطح نیم کره قرار دارند. بنابراین احتمال همسایگی را به طور تقریبی می­توان به کمک رابطه ۳- ۱۱بیان نمود. S مساحت سطح نیم­کره و r­شعاع ارتباطی گره است.

 

 

 

 

۳- ۱۱

 

 

 

۳-۴- کنترل توپولوژی با هدف حفاظت از یک ورودی
در این قسمت هدف ایجاد پوشش حصاری برای محافظت از یک ورودی در دریا است. ورودی مفروض می ­تواند یک صفحه­ی مستطیلی و یا مربعی باشد. بدون کم شدن از کلیت مسئله، می­توان فرض کرد که که درگاه در صفحه­ی y=0 است. محیط پیاده سازی­ یک مکعب با وجوهی برابر با درگاه در نظر گرفته می­ شود که یکی از این وجوه، درگاه است. همچنین الگوریتم ژنتیک مشابه حالت قبل عمل می­نماید اما تابع برازندگی و مقدار میانگین درجه­ همسایگی شامل تغییراتی خواهد بود. در ادامه به بررسی آن­ها خواهیم پرداخت.
۳-۴-۱- تابع برازندگی
برای محاسبه این تابع از مقدار برازندگی به دست آمده از رابطه ۳- ۶ استفاده می­ شود. مقدار به دست آمده از این رابطه با توجه به فاصله­ای که گره از صفحه y=0 دارد، جریمه می­ شود.
مقدار این تابع (Fp2) به صورت ۳- ۱۲ تعریف می­گردند. در این معادله ditr فاصله تا شئ است. یک فاصله آستانه نزدیک درگاه است. در این تحقیق این مقدار ۰٫۱ در نظر گرفته شده است.

 

 

 

 

۳- ۱۲

 

 

 

۳-۴-۲- تحلیل آماری برای محاسبه میانگین درجه ی همسایگی
تحلیل آماری ارائه شده در این حالت مشابه رابطه ۳- ۹ است اما مقدار احتمال P در این رابطه باید تقریب زده شود. P و یا همان احتمال همسایگی را می­توان به کمک رابطه ۳- ۱۱بیان نمود. S مساحت درگاه ورودی و r­شعاع ارتباطی گره است.

 

 

 

 

۳- ۱۳

 

 

 

فصل چهارم: پیاده­ سازی و ارزیابی نتایج
۴-۱- مقدمه
در فصل(۳) روش پیشنهادی به منظور کنترل توپولوژی به صورت توزیع شده با هدف حداکثرسازی POIها در محیط زیر آب، معرفی شد. در این فصل ابتدا به معرفی شبیه­ساز به کار گرفته شده خواهیم پرداخت. پس از آن به معرفی معیار­های کارایی می­پردازیم. در انتها روش ارائه شده را از جهات مختلف مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
کلیه­ آزمایشات با استفاده شبیه­ساز Aqua-Sim [49] صورت گرفته و با بهره گرفتن از فایل ردیابی[۶۳] که در اختیار ما می­گذارد نتایج با بهره گرفتن از نرم افزار matlab به نمایش گذاشته شده است.
۴-۲- معرفی شبیه ­ساز Aqua-Sim
پیاده سازی و آزمایش شبکه ­های حسگر زیر آب در محیط واقعی بسیار زمانبر و پرهزینه است. مدلسازی و شبیه­سازی عامل بسیار مهمی در ارزیابی و بهبود کارایی پروتکل­ها در شبکه حسگر زیر آب است. شبیه­سازهای مناسب، هزینه­ های طراحی، توسعه و پیاده­سازی و تست را بسیار کاهش می­ دهند. تاکنون شبیه­سازهای کمی برای شبیه­سازی شبکه ­های زیرآب ارائه شده ­اند. شبیه­ساز Aqua-Sim یک شبیه­ساز متن­باز مبتنی بر NS2 است. این شبیه­ساز یکی از موفق­ترین شبیه­ساز­ها در این زمینه است که توسط Ping Xie در دانشگاه Connecticut ارائه شده است. ماژول­های بسته CMU در NS2 برای ارتباطات بی­سیم شبکه حسگر بی­سیم زمینی به کار می­رود. این ماژول­ها قابل استفاده در محیط زیر آب نیستند. بسته Aqua-Sim موازی و مستقل از CMU بر روی هسته NS2 قرار می­گیرد. این بسته ارتباطات صوتی زیرآب را پشتیبانی می­ کند [۴۹]. ارتباط Aqua-Sim با سایر بسته­ها در NS2 در [۴۹] توصیف شده است.
شکل ۴-۱- ارتباط Aqua-sim با سایر بسته ها در NS2


فرم در حال بارگذاری ...

« روش مواجهه با هنجارها و ناهنجارهای اجتماعی با تأکید بر نهج البلاغه۹۳- قسمت ۱۵امکان سنجی بکارگیری مربی گری (Coaching) در فعالیت های آموزش و بهسازی منابع انسانی مدیران مدارس آموزش و پرورش شهرستان رباط کریم- قسمت ۱۸ »
 
مداحی های محرم