۲۶۲/۰
LnMB
۰۹۸/۰
۶۵۶/۱
۱۴۷/۰
TO
۷/۰
۳۸۵/۰-
۰۳۶/۰-
Dual
۰۲۱/۰
۳۱۱/۲
۶۱۶/۰
TOP
۰۳۴/۰
۱۱۹/۲
۷۴/۰
SOE
۸۰۲/۰
۲۴۹/۰-
۰۵۳/۰-
Indp
۰۰۰/۰
۷۲۱/۵
۶۴۹/۰
Offering
ضریب تعیین تعدیل شده مدل رگرسیونی ۱۳/۰ می باشد و حاکی از این که این مدل توانسته است ۱۳ درصد از سطح مدیریت سود شرکتهای نمونه آماری در طول دوره تحقیق را از طریق متغیرهای مستقل و کنترلی، تبیین نماید. همچنین، نتایج نشان می دهد که آماره دوربین واتسون بین ۵/۱ تا ۵/۲ بوده و بنابراین، بین خطاهای الگوی رگرسیونی خود همبستگی شدیدی وجود ندارد و عدم وجود خود همبستگی بین خطاها، بعنوان یکی از فرضهای اساسی رگرسیون در خصوص مدل برازش شده، پذیرفته می شود.
نتایج تحلیل واریانس رگرسیون (ANOVA) ، که براساس آماره F درخصوص آن تصمیم گیری می شود؛ برای الگوی برازش داده شده در آزمون فرضیه اول در دو ستون آخر جدول ۴-۵ آمده است. فرضیه های آماری مربوط به تحلیل آماره F بصورت ذیل می باشد.
H0: βi=0 الگوی رگرسیونی معنی دار نیست
H1: βi≠۰ الگوی رگرسیونی معنی دار است
سطح معنی داری آماره F برای مدل کمتر از سطح خطای آزمون(۰۵/۰=α ) است و درنتیجه فرض H0 فوق رد می شود و رگرسیون برآورد شده بلحاظ آماری معنی دار و روابط بین متغیرهای تحقیق، خطی می باشد[۸۸].
یافته های ارائه شده در جدول ۴-۵ نشان می دهد که ضریب بدست آمده برای متغیر SD (عدم تقارن اطلاعاتی) بمیزان ۰۷۱/۱ و با سطح معناداری ۰۲۸/۰ می باشد. این یافته نشان می دهد که بین متغیرهای مذکور ارتباط مستقیم و معناداری برقرار می باشد. به عبارت دیگر، شرکتهای دارای محیط اطلاعاتی نامتقارن تر، بیشتر اقدام به مدیریت سود از طریق اقلام تعهدی نموده اند. این یافته با ادعای مطرح شده در فرضیه اول سازگار است و این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵ درصد پذیرفته می شود.
یافته های ارائه شده در جدول فوق در خصوص متغیرهای کنترلی حاکی از این است که بین سطح مدیریت سود با نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری، تمرکز مالکیت، مالکیت دولتی و نیاز مالی شرکتهای نمونه آماری، ارتباط مستقیم و معناداری برقرار می باشد. این یافته ها نشان می دهند که شرکتهای با ارزش بازار بیشتر و سطح حاکمیتی قوی تر و نیاز مالی بالاتر، به طور بالقوه، مدیریت سود بیشتری داشته اند.
فرم در حال بارگذاری ...