۵-۱
انتقال نزدیک
۴
۹-۶
انتقال دور
۴
۱۳-۱۰
انتقال استراتژیک
۴
۱۷-۱۴
انتقال خبره
۴
۲۱-۱۸
۳-۶- روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها
در این پژوهش، به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده گردید.
۳-۶-۱- تحلیل های توصیفی
روش هایی که در آمار توصیفی این تحقیق به کار برده شده است به سه گروه عمده به شرح زیر تقسیم می شود :
الف) تهیه و تنظیم جدول توزیع فرآوانی و ترسیم نمودار
ب) شاخص های مرکزی
ج) شاخص های پراکندگی
۳-۶-۲- تحلیل های استنباطی
از جمله آزمون های استنباطی که در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته است، شامل همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه می باشد.
۳-۶-۲-۱- تحلیل همبستگی
محقق در این تحقیق از روش تحلیل همبستگی استفاده کرده است زیرا به وسیلۀ آن می تواند درجه ای را که یک متغیر به متغیر دیگر، از نظر خطی مرتبط است اندازه گیری کند(آذر و مؤمنی، ١٣٨۹).آزمون همبستگی پیرسون برای بررسی رابطه بین دو متغیر، وقتی که نحوه پراکندگی دو متغیر دارای توزیع نرمال باشد بکار می رود. این ضریب معیاری جهت اندازه گیری جهت و بزرگی رابطه بین دو متغیر است . مقدار این ضریب همواره بین ١- و ١ است. مقدار بزرگ عددی آن (منفی یا مثبت) نشان دهنده همبستگی قوی بین دو متغیر است. مثبت با منفی بودن این ضریب نیز نشان دهنده وجود رابطه مستقیم یا عکس دو متغیر است. در واقع همبستگی به عنوان یک معیار برای تعیین میزان ارتباط بین پنج شیوه تسهیم دانش و یادگیری سازمانی، به صورت دو به دو استفاده گردیده است.
۳-۶-۲-۲-رگرسیون چند گانه
رگرسیون چندگانه به محقق کمک می کند تا بداند چقدر از واریانس متغیر وابسته به وسیله یک مجموعه از پیش بینی کننده ها، تبیین شده است. در واقع محقق از طریق رگرسیون چند گانه می خواهد بداند، از میان پیش بینی کنندگان(تسهیم دانش و خلاقیت سازمانی )، کدام یک بیشترین پیش بینی را در متغیر یادگیری سازمانی دارند(آذر و مومنی، ۱۳۸۹).
فصل چهارم:
یافته های تحقیق
مقدمه
این فصل شامل دو قسمت عمده توصیف دادهها و تحلیل دادهها است. در قسمت توصیف دادهها به توصیف ویژگیهای دموگرافیک و همچنین توصیف متغیرهای پژوهش توسط توزیع فراوانی و آمارههای توصیفی پرداخته شد. در قسمت تحلیل دادهها به بررسی فرضیههای تحقیق پرداخته شد. قبل از آزمون فرضیهها، نرمال بودن (توزیع طبیعی داشتن) متغیرهای مورد مطالعه توسط آزمون کولموگوروف- اسمیرنوف یک نمونهای بررسی شد و سپس از آزمون های آماری مناسب استفاده به عمل آمد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از نرم افزار spss ویراست ۱۸ استفاده شد و سطح معنی داری ۰۵/۰ در نظر گرفته شد. لازم به ذکر است که تمام بررسیها در این فصل بر اساس ۱۸۱ پرسشنامه جمع آوری شده صورت گرفته است.
۴-۱ توصیف دادهها
۴-۱-۱ توصیف ویژگیهای دموگرافیک
الف- بررسی توزیع فراوانی افراد مورد بررسی بر اساس جنسیت
از ۱۸۱ فرد مورد بررسی ۱۱۸ نفر (۲/۶۵ درصد) مرد و ۶۳ نفر (۹/۳۴ درصد) زن بودند. در جدول ۴-۱ توزیع فراوانی بر حسب جنسیت آورده شده است. همچنین نمودار میلهای توزیع فراوانی بر حسب جنسیت در نمودار ۴-۱ آورده شده است.
جدول ۴-۱ توزیع فراوانی افراد مورد بررسی بر اساس جنسیت
فرم در حال بارگذاری ...