-۰٫۰۰۵۲
۸
پاسخگویی
برخورد مناسب کارکنان بانک در برخورد مناسب کارکنان بانک در رفع مشکلات تراکنش
۰٫۰۳۵
۴۳/.-
-۰٫۰۱۵۰
۳
پاسخ گویی مطلوب کارکنان در حل مشکل نبودن پول در دستگاه.
۰٫۰۱۲
۶۶/.-
-۰٫۰۰۷۹
۴
وجودگزینههای مناسب برای درخوست ها درخودپرداز(مثل درخواست لغو، بازگشت).
۰٫۰۲۱
۰۶/.+
۰٫۰۰۱۲۶
۱۵
از اینرو و با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد می شود که اقدامات زیر، در مورد هریک از ابعاد به تفکیک انجام گیرد:
بعد دسترس پذیری:
ارائه الگوی پراکندگی مناسب جغرافیایی شعب دارای خودپردازها با بهره گرفتن از سیستم اطلاعات جغرافیایی.
افزایش تعداد شعباتی که دستگاههای خودپرداز علاوه بر بیرون این شعب، در داخل آنها نیز وجود دارد تا هم میزان سهولت دسترسی کاربران به این دستگاهها افزایش یابد و هم این دسته از مشتریان، استفاده از این دستگاهها را تحت لوای ایمنی شعب, تجربه نمایند که این امر خود باعث ترغیب غیر کاربران به استفاده از این دستگاهها نیز خواهد گردید. نصب خودپردازها درون شعب باعث خواهد گردید که در دوره های اوج کاری، مشتریان برخی از امور بانکی خود را توسط خودپردازبانکی انجام دهند و بدین ترتیب کارمندان وقت آزادتری را برای خدمت رسانی بهتر و موثرتر و انجام فعالیتهای بازاریابی خواهند داشت.
نصب کیوسکهای خودپردازها در مناطق پرکاربرد مانند فروشگاها، ترمینالها یا مناطق پرتردد، چراکه استفاده از پروژه کیوسک خودپردازها به قدری کار ساز هستند که بسیاری از رفت و آمد های غیر ضروری را که موجب ترافیک ،شلوغی معابر و پیاده رو ها ، آلودگی محیط زیست می شوند را کاهش داده و در نتیجه عصبیت ناشی از عوامل یاد شده را در شهروندان کاهش میدهند.
محل نصب خودپرداز باید به گونه ای باشد که در دید مشتریان باشد تا موجب جلب نظر آنها گردد و در عین حال در محلی باشد که رفت و آمد بیشتر باشد تا از نظر امنیتی نیز ایمن باشد. با تعبیه درست مکان خودپرداز به هیچ عنوان سد معبری رخ نخواهد داد و در عین حال استفاده از خودپردازها اثرات مثبتی در کاهش ترافیک وبه طبع آن آلودگی هوا خواهد داشت ،رفاه وآسایش خیال شهروندان را در پی خواهد داشت و در زمان مشتریان صرفه جویی قابل ملاحظه ای صورت خواهد گرفت .خصوصا آمارها نشان می دهند که بیشتر اقشار جوان جامعه تمایل بیشتر به استفاده از خودپردازها را دارند و با توجه به جوانی جامعه نصب و راه اندازی خودپردازها موجب رفاه حال اکثریت جوان جامعه شده و با کاهش مراجعات مستقیم به بانکها مشتریان با سن بالاتر که عمدتا مایل به مراجعه مستقیم به بانکها هستند خدمات بهتری دریافت خواهند کرد.
بعد کارایی:
برقراری یک سیستم بهینه مدیریت توزیع وجه نقد در شعب بانک دارای خودپرداز به گونه ای که با پشتیبانی مطلوب این دستگاه همواره دارای وجه نقد باشند.
تعیین یکی از کارمندان بانک به عنوان متصدی سیستمهای خودپردازها جهت تزریق مداوم پول تا زمانی که شعبه باز است.
تخمین متوسط تعداد افراد استفاده کننده از خودپردازها در طول ساعاتی که شعبه تعطیل است و تععین سقف برداشت وجه نقد با توجه به تخمین مذکور به گونه ای که نفرات مراجعهکننده به دستگاه خودپرداز بانک در ساعات انتهایی شبانهروز با فقدان وجه نقد مواجه نشوند.
گسترش بازار هدف مشتریان بالقوه دستگاههای خودپرداز از طریق برنامه ریزی دستگاههای خودپرداز، که قادر به ارائه خدمات متنوع و مورد نیاز مشتریان باشد.
تقویت ورفع نقص فنی موجود در شبکه خودپردازها که باعث جلوگیری از خارج از سرویس شدن این دستگاهها به هنگام مراجعه مشتری می شود.
ساده نمودن فرایند دریافت خدمت از خودپردازها با قابل فهمتر کردن اطلاعات و پیغامهای ظاهر شده روی صفحه نمایش دستگاه و طراحی نمادهای شکلهای مناسب بر روی هر کدام از کلیدهای دستگاه به منظور تسهیل برقراری ارتباط کاربران به ویژه کاربران کم سواد و احیانا بی سواد.
ایجاد سیستم پشتیبانی کننده ی مرکزی خودپرداز در تمامی ساعات شبانه روز و روزهای تعطیل تا مشتریان در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری به ویژه شب ها کمتر دچار مشکل خرابی و کمبود پول نقد گردند.
بعد اجرا:
کاهش زمان انتظار مشتریان از طریق افزایش تعداد دستگاههای خودپرداز در یک گسترهی مناسب جغرافیایی از یک سو و ارائه آگاهی و اطلاعات به مشتریان از طرق مختلف جهت پرهیز از سردرگمی آنان.
شناسایی نیازهای پنهان و انتظارات مشتریان و گسترش دامنه خدمات عابربانک، به عنوان بعد توسعه ی خدمات، که این عامل در برگیرنده ی خدمات بیشتری است که مورد انتظار مشتری است و ممکن است در برنامه ریزی مدیریت بانک ها در نظر گرفته نشده باشد و یا حتی امکانات فنی نیز برای آن وجود نداشته باشد، اما از نظر مشتریان، مطرح است.
ارتقای سیستم عابربانک در جهت افزایش سرعت کار دستگاه و صرفه جویی در زمان و هزینه ی مشتریان.
فرم در حال بارگذاری ...