وبلاگ

توضیح وبلاگ من

مطالعه تاثیر رهبری استراتژیک،توسط منابع انسانی ومنابع مالی برپیاده سازی برنامه های کوتاه مدت وبلند مدت استفاده از زغال سنگ درصنایع- قسمت ۱۶

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

: جمله خطا در زمان t-1
پس از محاسبه آماره دوربین- واتسون به مقایسه با جدول مربوط که براساس تعداد مشاهدات (n) و تعداد متغیرهای مستقل (k) به صورت حد پایین(  ) و حد بالا (  ) است پرداخته و طبق حالات زیر تصمیم گیری می شود:
وجود خودهمبستگی مثبت
عدم قطعیت در مورد وجود خود همبستگی مثبت
عدم وجود خودهمبستگی
عدم قطعیت در مورد وجود خودهمبستگی منفی
وجود خودهمبستگی منفی
طبیعی است که اگر آماره دوربین – واتسون نزدیک به عدد ۲ باشد، بیانگر عدم وجود خودهمبستگی در مدل است.
۳-۹ جامعه آماری و حجم نمونه
جامعه آماری عبارت است از تعدادی از عناصر مطلوب مورد نظر که حداقل دارای یک صفت مشخصه باشند؛ صفت مشخصه، صفتی است که در میان تمامی عناصر جامعه آماری مشترک بوده و متمایز کننده جامعه مورد نظر از سایر جوامع باشد. (خاکی، ۱۳۸۲)
جامعه آماری این پژوهش را تمامی مدیران ارشد صنایع و انرژی تشکیل می دهد .جهت تعیین تعداد نمونه آماری با بهره گرفتن از دستور برآورد حجم نمونه ، می باشدپس از گردآوری اطلاعات خام و استخراج آن ها به منظور تجزیه و تحلیل این اطلاعات ابتدا از آمار توصیفی برای تنظیم داده ها و تعیین شاخص های مرکزی ،شاخص های پراکندگی مختلف استفاده می شود.
پایان نامه - مقاله - پروژه
به منظور برآورد حجم نمونه از فرمول تعیین حجم نمونه کوکران استفاده می شود که فرمول آن به صورت زیر است:
N= حجم جامعه آماری
n= حجم نمونه
Z= مقدار متغیر نرمال واحد استاندارد، که در سطح اطمینان ۹۵ درصد برابر ۱٫۹۶ می باشد
P= مقدار نسبت صفت موجود در جامعه است. اگر در اختیار نباشد می توان آن را ۵/۰ درنظر گرفت. در این حالت مقدار واریانس به حداکثر مقدار خود می رسد.
q= درصد افرادی که فاقد آن صفت در جامعه هستند (q =1-p)
d= مقدار اشتباه مجاز که در این تحقیق ۱/۰ در نظر گرفته می شود
روش نمونه‌گیری‌، روش حذفی است‌.
۳-۱۰ خلاصه فصل
به طور خــــلاصه این فصل به تشریح روش اجرای تحقیق می پردازد و در این فصل به مقدمه، قلمرو تحقیق که شامل قلمرو مکانی ، زمانی و موضوعی می باشد می پردازد و به فرضیه های تحقیق و نحوه جمع آوری اطلاعات در مدل و متغیرهای تحقیق و روش اقتصادسنجی که با نمودار نمایش داده شده است و همچنین روش های آماری بکار رفته در تحقیق و جامعه آماری و حجم نمونه پرداخته شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
انرژی یکی از مهم ترین نهاده های توسعه و از عوامل اصلی تولید است . تأمین امنیت عرضه انرژی در دنیا از مسائل استراتژیک پیش روی تمامی دولت ها می باشد . درکنار محور مدیریت سمت عرضه انرژی، بخشی که کمتر از آن نامی به میان می آید ، مدیریت سمت تقاضای انرژی است. در کشور ما امروزه تلاش ها در جهت مدیریت سمت عرضه انرژی بوده و کمتر به مدیریت سمت تقاضای انرژی تو جه می شود ، در حالی که مدیریت تقاضای انرژی و تلاش در جهت استفاده بهینه از انرژی در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا از مهم ترین عوامل پیشرفت صنعتی پایدار بوده است . تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی صحت فرضیات تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است. امروزه در بیشتر تحقیقاتی که متکی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد تحقیق می باشد تجزیه و تحلیل اطلاعات از اصلی ترین و مهمترین بخش های تحقیق محسوب می شود. هر تحقیق به دنبال نتایجی می باشد و برای دستیابی به نتایج تحقیق نیاز به تجزیه و تحلیل داده ها از طریق روش های آماری مناسب می باشد. با بهره گرفتن از نرم افزار Excel اطلاعات طبقه بندی و متغیرها محاسبه شدند و با بهره گرفتن از نرم افزار Spss مورد تحلیل قرار گرفتند. در این قسمت باید ذکر شود که آزمون های همبستگی در سطح ۹۵% اطمینان صورت می گیرد و با بهره گرفتن از مقدار P-VALUE (یا همان Significant Level که به اختصار به آن Sig می گویند) صورت خواهد پذیرفت. در این فصل داده های جمع آوری شده برای تائید یا رد فرضیات تحقیق مورد استفاده قرار می گیرد. سپس به تجزیه و تحلیل داده ها می پردازیم تا نتایج حاصل از یافته ها مشخص گردد.
۴-۲ توصیف داده ها:
به منظور درک بیشتر متغیرهای تحقیق، لازم است تا پیش از انجام هرگونه تجزیه و تحلیل، داده ها توصیف شوند که این امر گام مهمی جهت تشخیص الگوی حاکم بر آن ها و نیز پایه ای برای تبیین روابط میان متغیرهای پژوهش خواهد بود. جدول زیر نشان دهنده آمار توصیفی متغیرهای تحقیق است:
جدول (۴- ۱): آمار توصیفی متغیرهای پژوهش

 

Dependent متغیرها میانگین میانه انحراف معیار حداقل حداکثر
Strategic Leadership guidance رهبری استراتژیک ۴۷۶ ۵/۳۱۲ ۱۲/۴۶


فرم در حال بارگذاری ...

« بررسی اثر کیفیت خدمات داخلی بر وفاداری مشتریان با استفاده از مدل زنجیره سود خدمات- قسمت ۲۴شرح مشکلات دیوان خاقانی( هفت ترکیب بند بلند شرح نشده )- قسمت ۸ »
 
مداحی های محرم