اعتماد
کارگزاران نظام ایران افراد مطمئن و دلسوزی هستند و به فکر منافع کشور و مردم هستند.
من قائل به جدایی دین و سیاست مانند نظام سیاسی ترکیه هستم
گرایش سیاسی
از نظر من اصلاحطلبان بهتر میتوانند کشور را اداره کنند
از نظر من اصولگرایان در اداره کشور کارنامه بهتری دارند.
لازم به یادآوری است برای سنجش تأثیر مهاجرت پرسشنامه به گونه ای تنظیم شده است که تغییرات به سمت ارزش های مدرن را نشان دهد به بیان دیگر در صورتی که مهاجران تغییر داشته باشند این تغییر به معنای مدرن تر شدن ارزشهای پاسخگویان می باشد.
۳_۳)جامعه آماری:
مجموعه اشیاء یا نمود هایی که یک یا چند صفت مشترک داشته باشند جامعه آماری می نامند، به عبارت دیگر مجموعه افراد جامعه را که نمونه ای از آن ها بتواند نمایانگر و معرف آنها باشد جامعه آماری می نامند(منصوری فر، ۱۳۸۲ ، ۲ ). جامعه آماری پژوهش حاضر دانشجویان شهرستانی که در دانشگاه های تهران مشغول تحصیلات عالی هستند، می باشد که برای این پژوهش دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشجویان دانشکده های حقوق و علوم سیاسی و ادبیات دانشگاه تهران را به عنوان نمونه انتخاب کرده ایم.
۳_۴)حجم نمونه:
تعداد حجم نمونه بر اساس فرمول مورگان محاسبه شده است.
۲
x Np (1_ p)
S= …..……………….
۲ ۲
d (N_ 1) + x
S : تعداد نمونه مورد نیاز است.
N : تعداد اعضای جامعه است.
P: نسبت جمعیت است (این نسبت وقتی ۰.۰۵ باشد حداکثر نمونه مورد نیاز را به دست می دهد).
d: درجه دقت نسبت بیان شده است.
با کمک از کارشناسان گروه های درسی دانشکده هایی از دانشگاه علامه و تهران که به عنوان جامعه آماری انتخاب شدند (دانشکده حقوق و علوم سیاسی و روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشکده های حقوق و علوم سیاسی و ادبیات دانشگاه تهران )حجم نمونه حدود ۱۱۰۰ نفر است که با بهره گرفتن از فرمول بالا، حجم نمونه این پژوهش ۲۳۰ نفر تخمین زده شده است و بر اساس شیوه تصادفی پیمایش، اطلاعات از نمونه جامعه آماری استخراج شده است.
۳_۵)روایی یا اعتبار پرسشنامه:
مفهوم اعتبار به این سئوال پاسخ می دهد که ابزار اندازه گیری تا چه حد خصیصه مورد نظر را می سنجد. بدون آگاهی از اعتبار ابزار اندازه گیری نمی توان به دقت داده های حاصل از آن اطمینان داشت. برای همین منظور در طراحی پرسشنامه این پژوهش تلاش شد تا از پرسشنامه هایی استفاده شود که در تحقیقات پیشین چندین بار مورد استفاده قرار گرفته اند. همچنین پرسشنامه چندین بار مورد ارزیابی اساتید حوزه علوم اجتماعی قرار گرفت و اصلاح شد و در آخر از نظر و راهنمایی اساتید راهنما و مشاور استفاده شده است. به همین جهت به نظر می آید پرسشنامه از اعتبار لازم و کافی برخوردار است.
۳_۶)ابزار تجزیه و تحلیل اطلاعات:
برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss نسخه ۲۱ و آزمون t استفاده شده است و برای ترسیم نمودارها از نرم افزار Microsaft Excel استفاده شده است.
۳_۷)آزمون t :
از آزمون t به منظور بررسی معنی دار بودن ضرایب محاسبه شده، ضرایب همبستگی و مدل های رگرسیونی استفاده می شود. به طور کلی آزمون معنی دار بودن روشی است که با بهره گرفتن از نتایج نمونه درستی یا نادرستی فرضیه ها را در جامعه تعیین می نماید. تصمیم درباره پذیرش یا رد نیز بر اساس مقدار عددی تابع آزمون حاصل از داده های موجود انجام می شود. بر اساس این آزمون چنانچه سطح معنی داری محاسبه شده بیش از ۵ درصد باشد، مقادیر محاسبه شده از لحاظ آماری در سطح اطمینان ۹۵ درصد معنی دار نخواهد بود. به طور رایج در کلیه برآوردها، این آزمون برای بررسی معنی داری ضرایب مدل مورد استفاده قرار می گیرد.
۳_۸)فرضیات پژوهش:
در این پژوهش همانگونه که در فصل اول آمده است یک فرضیه وجود دارد اما با توجه به پیمایشی بودن پژوهش و برای استخراج اطلاعات و طراحی پرسشنامه ناچار شده ایم که فرضیه اصلی را در قالب شش فرضیه عملیاتی و قابل سنجش کنیم. این فرضیات که در این پژهش تحلیل خواهد شد به شرح زیر است:
فرضیه اول: بین جنسیت مهاجران و تغییر ارزش های دینی آنان در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
فرضیه دوم: بین جنسیت مهاجران و تغییر سبک زندگی آنها در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
فرضیه سوم: بین جنسیت مهاجران و تغییر ارزش های سیاسی آنها در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
فرضیه چهارم: بین پایگاه اقتصادی_اجتماعی مهاجران و تغییر ارزش های دینی آنان در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
فرضیه پنجم: بین پایگاه اقتصادی_اجتماعی مهاجران و تغییر ارزش های سیاسی آنان در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
فرضیه ششم: بین پایگاه اقتصادی_اجتماعی مهاجران و تغییر سبک زندگی آنها در اثر مهاجرت تفاوت معنی داری وجود دارد.
۳_۹)جمع بندی فصل:
در این فصل به روش شناسی پژوهش پرداخته شد. همانگونه که گفته شد روشی که برای جمع آوری اطلاعات این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته، روش پیمایشی است. در این روش مهمترین ابزار گرد آوری اطلاعات پرسشنامه است. در این فصل به طراحی پرسشنامه بر اساس متغیر های مستقل شامل جنسیت و پایگاه اقتصادی_اجتماعی مهاجران و متغیر های وابسته شامل ارزش های سیاسی، دینی و سبک زندگی مهاجران اشاره شد. همچنین متغیر های مستقل و وابسته تعریف نظری و عملیاتی شدند. لازم به یادآوری است که متغیر های وابسته نیاز به خرد شدن یا به اصطلاح عملیاتی شدن داشته و هرکدام به چند متغیر یا گویه خردتر تقسییم شده اند که برای تحلیل اطلاعات استخراجی از پرسشنامه، میانگین گویه های هر متغیر وابسته ارائه و تحلیل می شود. در آخر به اعتبار پرسشنامه، حجم نمونه و فرضیات پژوهش پرداخته شد که شامل شش فرضیه می شود و در بالا مفصلا آمده است.
فصل چهارم:
یافته ها
و
تحلیل یافته ها
مقدمه:
پردازش اطلاعات در عین حال که یکی از مراحل اساسی روش های تحقیق به شمار میآید، به عنوان یکی از مهمترین برهههای تخصصی هر پژوهش علمی مطرح میباشد.
جداول از مهمترین ابزارها برای سنجش و اندازه گیری داده های یک تحقیق انسانی- اجتماعی به شمار میآیند. هدف نهایی جداول، کمی و سنجش پذیر ساختن واقعیت مورد مطالعه تا سر حد امکان و ارائه تصویری دقیق از آن است.
این فصل در دو بخش اصلی شامل تحلیلهای توصیفی و تحلیلهای استنباطی ارائه میشود.
فرم در حال بارگذاری ...