وبلاگ

توضیح وبلاگ من

اقدامات نظامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ( ۲۰۰۳ الی ۲۰۱۳ )- قسمت ۴۳

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

AGM-65D/G Maverick (1,163), AGM-84 Harpoon (52), AGM-88 HARM (163), AGM-114 Hellfire (360), AS-11, AS-12, AS-15TT (56), AS-30L, AM-39 Exocet, al-Hakeem (500/2000) (1,750), Black Shaheen , WCMDs (304) می باشد .

 

    • بمب های هدایت شونده

 

انواع بمب های هدایت شونده امارات شامل
BAP-100 anti-runway, GBU-12 Paveway 2 (488), GBU-24 Paveway 3 (450), JDAMs guided bombs (700) می باشد .

نیروی پدافند هوایی امارات

پدافند هوایی امارات عربی متحده جزئی از نیروی هوایی این کشور محسوب می گردد که وظیفه دفاع هوایی را برعهده داشته و سامانه های پدافند هوایی این کشور را هماهنگ و مدیریت می نماید . در این قسمت انواع سامانه های پدافندی امارات عربی متحده مورد بررسی قرار می گیرد .

 

    • سامانه های پدافند هوایی دور برد امارات

 

    • سامانه پدافند هوایی پاتریوت

 

مهمترین سامانه پدافندی امارات ، سامانه پدافند هوایی پاتریوت ( MIM-104 Patriot PAC-3 ) است که در سال ۲۰۰۹ میلادی طی قراردادی به ارزش ۳/۳ میلیارد دلار دو سامانه پاتریوت توسط آمریکا در این کشور مستقر گردیده است . سامانه پدافند هوایی پاتریوت یک سامانه پدافند هوایی پیشرفته مجهز به رادارها و سیستم های الکترونیکی قوی است که ساخت شرکت لاکهید مارتین آمریکا می باشد و امارات نخستین کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس بود که به این سامانه پدافندی مجهز
گردید (۲۰۱۴ ، defenseindustrydaily )

 

    • سامانه پدافند هوایی THAAD[11]

 

امارات عربی متحده طی قراردادی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار با شرکت لاکهید مارتین آمریکا نسبت به خرید دو سامانه پدافند هوایی THAAD اقدام نموده است . هر سامانه پدافندی دوربرد THAAD شامل ۲۴ موشک ،سه لانچر شلیک موشک و یک مرکز کنترل و فرماندهی آتش می باشد . امارات نسبت به خرید ۹۶ فروند موشک سامانه پدافندی مذکور اقدام نموده و این سامانه احتمالاً در سال ۲۰۱۶ میلادی عملیاتی خواهد
گردید (۲۰۱۴، strategy page )

 

    • سامانه پدافند هوایی MIM-23B (improved HAWK)

 

امارات عربی متحده دارای پنج آتشبار سامانه پدافند هوایی مذکور می باشد که از دهه ۱۹۹۰ در این کشور مستقر گردیده است .

 

    • سامانه های پدافند هوایی میان برد امارات

 

    • سامانه پدافند هوایی Pantsir-S1

 

دوازده آتشبار سامانه پدافند هوایی مذکور در نقاط مختلف کشور امارات استقرار یافته و امارات در مجموع دارای پنجاه لانچر پرتاب موشک این سامانه پدافندی می باشد که از سال ۲۰۰۷ در این کشور مستقر گردیده است .

 

    • سامانه پدافند هوایی Crotale

 

این سامانه پدافند هوایی از سال ۱۹۷۸ در امارات مستقر گردیده و دارای سه آتشبار می باشد .

 

    • سامانه پدافند هوایی Rapier

 

سامانه پدافند هوایی راپیر از سال ۱۹۷۶ با سه آتشبار در امارات مستقر گردیده است ( ۲۰۱۴ – cloudfront)

 

    • سامانه پدافند هوایی Skyguard AD

 

امارات دارای هفت سامانه پدافندی اسکای گارد می باشد .

۲-۵-۷ حضور زنان در نیروی هوایی امارات

امارات عربی متحده تنها کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس محسوب می گردد که مجوز حضور زنان در نیروی هوایی بعنوان خلبان هواپیمای جنگده را صادر نموده و در حال حاضر دارای سه خلبان جنگنده زن در کادر پروازی خود می باشد .

۲-۶ نیروی دریایی امارات عربی متحده

شکل ۱۳ اولین زن خلبان عرب در نیروی هوایی امارات تصویر برگرفته از سابت uaeinteravt
علی رغم قرار گرفتن کشور امارات در نوار ساحلی خلیج فارس ، نیروی دریایی این کشور یک نیروی محدود با حدود ۲۵۰۰ پرسنل می باشد که البته طی یک دهه گذشته به تجهیزات مدرن دریایی مجهز گردیده و سطح آموزش کارکنان این نیرو ارتقاء قابل توجهی داشته است (۲۰۱۴ ، global security )
ستاد نیروی دریایی امارات عربی متحده در شهر ابوظبی واقع شده و در حال حاضر فرمانده نیروی دریایی این کشور «دریادار ابراهیم سالم المشرخ» می باشد .
نیروی دریایی امارات علاوه بر ابوظبی در بنادر راشد ، خالد و جبل علی دبی ، بندر سکر[۱۲] راس الخیمه و بنادر خالد و خورفکان شارجه و نیز بندر فجیره دارای پایگاه و تاسیسات دریایی می باشد . نیروی دریایی امارات در واقع یک نیروی وابسته به کشورهای آمریکا و انگلستان است که بدون پشتیبانی این کشورها فاقد توان عملیاتی لازم می باشد . بر اساس برنامه بروز رسانی نیروی دریایی امارات که از اواسط سال ۲۰۰۶ میلادی آغاز گردید ، هدف نیروی دریایی امارات کسب قابلیت و توانایی اجرای عملیات دریایی در
خلیج فارس ، دریای عربی و در فواصل دورتر دریای سرخ و اقیانوس هند می باشد . در حال حاضر مهمترین مشکل نیروی دریایی امارات ، کمبود نیروی انسانی می باشد که روند مدرنیزاسیون این نیرو را با مشکل مواجه نموده است(۲۰۱۴ ، Gulf Military Forces)

تجهیزات نیروی دریایی امارات

همانطور که ذکر گردید امارات از سال ۲۰۰۶ میلادی و در راستای برنامه مدرنیزاسیون نیروی دریایی ، نسبت به خرید تجهیزات پیشرفته دریایی و انواع شناورهای رزمی و گشت دریایی اقدام نموده که تاثیر قابل توجهی در افزایش قابیلیت های این نیرو در خلیج فارس داشته است . در این قسمت اهم تجهیزات نیروی دریایی امارات مورد بررسی قرار می گیرد ( ۲۰۱۴ ، INSS)

 

    • شناورهای رزمی نیروی دریایی امارات

 

شناورهای رزمی نیروی دریایی امارات بشرح جدول ذیل می باشند .
جدول ۲۷ شناورهای رزمی امارات


فرم در حال بارگذاری ...

« سنجش بنیادهای نظری و مواد اعلامیه جهانی حقوق‌بشر با مبانی و آموزه‌های قرآن و نهج‌البلاغه- قسمت ۸پیش بینی تراوش از بدنه سدهای خاکی با استفاده از روش های داده کاوی۹۳- قسمت ۲۳ »
 
مداحی های محرم