وبلاگ

توضیح وبلاگ من

اثر سطوح مختلف بذر سیاه‌دانه بر عملکرد رشد، برخی از فاکتورهای خونی و پاسخ ایمنی در بلدرچین

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۲-۱۰- باقی مانده‌های دارویی ۱۷
۲-۱۱- باقی مانده‌های دارویی در محصولات دامی خطر جدی سلامت انسان ۱۸
۲-۱۲- تاریخچه استفاده از گیاهان دارویی ۱۸
۲-۱۲-۱- نقش‌های گیاهان دارویی و بر خورد با آن‌ ها ۱۹
۲-۱۳-مواد موجود در گیاهان دارویی ۲۰
۲-۱۳-۱- آلکالوئیدها ۲۰
۲-۱۳- ۲-گلوکوزیدها ۲۱
۲-۱۳-۳- ساپونین ها ۲۲
۲-۱۳-۴- مواد تلخ ۲۳
۲-۱۳-۵- تانن ها ۲۳
۲-۱۴- سیاه‌دانه ۲۳
۲-۱۴-۱- معرفی سیاه‌دانه ۲۳
۲-۱۴-۲- گیاه شناسی ۲۴
۲-۱۴-۳- مصارف طبی و سنتی سیاه‌دانه ۲۵
۲-۱۴-۴-استانداردهای بذری ۲۶
۲-۱۴-۵- ارزش غذایی ۲۶
۲-۱۴-۶- ترکیبات ۲۶
۲-۱۴-۷- ماده مؤثره ۲۷
۲-۱۴-۸-خواص دارویی ۲۷
۲-۱۴-۹- اکولوژی ۲۷
۲-۱۵- کلیاتی در مورد سیستم ایمنی ۲۸
۲-۱۵-۱- لزوم تقویت سیستم ایمنی ۳۰
۲-۱۶-نقش سیاه‌دانه در سیستم ایمنی ۳۰
۲-۱۷- مطالعات انجام شده روی سیاه‌دانه ۳۱
مواد و روش‌ها ۳۴
۳-۱- زمان و محل آزمایش ۳۵
۳-۲- آماده سازی سالن ۳۵
۳-۳-خرید مواد خوراکی و تنظیم جیره‌ها ۳۶
۳-۴- بلدرچین‌های مورد آزمایش ۳۷
۳-۵- اقدامات انجام شده در روز ورود بلدرچین‌های یک روزه ۳۷
۳-۶- مدیریت پرورش و تغذیه ۳۸
۳-۶-۱-برنامه نوری، دما و رطوبت سالن ۳۸
۳-۷- فراسنجه‌های اندازه گیری شده ۳۸
۳-۷-۱- خوراک مصرفی ۳۹
۳-۷-۲- افزایش وزن ۳۹
۳-۷-۳- ضریب تبدیل غذایی ۴۰
۳-۷-۴- صفات لاشه ۴۰
۳-۷-۵-اندازه گیری فاکتورهای خونی ۴۰
۳-۷-۵-۱- اندازه‌گیری متابولیت‌های سرم ۴۱
۳-۷-۵-۲-اندازه گیری غلظت هموگلوبین خون ۴۲
۳-۷-۵-۳- هماتوکریت ۴۲
۳-۷-۵-۴- شمارش گلبول‌های قرمز خون ۴۳
۳-۷-۶ - روش انجام تیتر آنتی بادی SRBC 43
۳-۸- مدل آماری و تجزیه و تحلیل آماری داده‌ها ۴۴
نتایـــج ۴۵
۴-۱- صفات عملکرد ۴۶


فرم در حال بارگذاری ...

« وسواس، احکام و آثار آن- قسمت ۱۰یکپارچه سازی اعتماد و ارزشهای شخصی با مدل پذیرش فناوری(TAM) در مراجعه کنندگان به گمرکات استان گیلان- قسمت ۱۸ »
 
مداحی های محرم