وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه آن با آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی- قسمت ۶۷

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

  • Bifidobacteria ↑

 

  • Lactobacilli ↑

 

  • Oligochitosan ↑

 

  • Barrier effect ↑

 

  • Deoxynivalenol ↑

 

  • ۱Immune Modulator ↑

 

  • ۲Peyer Patches ↑

 

  • Dutch ↑

 

  • French ↑

 

  • German ↑

 

  • Russian ↑

 

  • Jap anese ↑

 

  • Latvian ↑

 

  • Romanian ↑

 

  • Spanish ↑

 

  • Usinic acid ↑

 

  • E. coli ↑

 

  • C. perfringens ↑

 

  • Salmonella spp ↑

 

  • Listeria monocytogenes ↑

 

  • Campylobacter spp ↑

 

  • Bacteriocins ↑

 

  • Oolong tea ↑

 

  • Anti-inflammatory ↑

 

  • Anti-mutagenic ↑

 

  • Anti-carcinogenic ↑

 

  • Anti-obesity ↑

 

  • Hypocholesterolemic ↑

 

  • Anti-bacterial ↑

 

  • Anti-viral ↑

 

  • Anti-aging ↑

 

  • Teanine ↑

 

  • ۵-N-ethylglutamine ↑

 

  • Stigmasterol ↑

 

  • Xanthi bases ↑

 

  • Caffeine ↑

 

  • Theophylline ↑

 

  • Lactones ↑

 

  • Thearubigins ↑

 

  • Theaflavins ↑

 

  • Quercetin ↑

 

  • Kaempferol ↑

 

  • Myricetin ↑

 

  • Chlorogenic acid ↑

 

  • Flavonoid ↑

 

  • Flavones ↑

 

  • Flavanones ↑

 

  • Isoflavones ↑

 

  • Flavonols ↑

 

  • Flavanols ↑


فرم در حال بارگذاری ...

« راهکارهای توسعه گردشگری روستایی و جذب گردشگر در بخش مرکزی شهرستان نیر- قسمت ۵بررسی تأثیر سرمایه‌ی اجتماعی بر راه‏اندازی کسب‏ و کار خانگی- قسمت ۱۱ »
 
مداحی های محرم