۳۵۳
.۰۰۰
.۳۳۰۵۱
.۲۲۸۸
.۴۳۲۲
@۱۵
۶٫۱۹۵
۳۵۳
.۰۰۰
.۳۰۵۰۸
.۲۰۸۲
.۴۰۱۹
@۱۶
-۱۰٫۷۵۵
۳۵۳
.۰۰۰
-.۵۷۹۱۰
-.۶۸۵۰
-.۴۷۳۲
@۱۷
۸٫۹۶۷
۳۵۳
.۰۰۰
.۴۱۵۲۵
.۳۲۴۲
.۵۰۶۳
نمایشگر ۲۳-۴ آزمون میانگین سوالات متغیر تناسب ادراک شده
طبق نمایشگر فوق سطح معنی داری آزمون در همه موارد کوچکتر از میزان خطا (۰٫۰۵) است لذا فرض H0 رد میشود پس با اطمینان ۹۵ درصد میتوان ادعا کرد که: وضعیت موجود هر یک از شاخص های تناسب ادراک شده بزرگتر از ارزش آزمون(۳) می باشد. با توجه به فاصله اطمینان بدست آمده می توان گفت که در مواردی که حد بالا و پایین هر دو مثبت است، میانگین بدست آمده بزرگتر از ارزش آزمون است و در مواردی که هر دو حد منفی هستند(سوال ۱۳ و ۱۶) ، میانگین بدست آمده کوچکتر از ارزش آزمون است. بنابراین می توان گفت همه سوالات به جز سوال ۱۳ و ۱۶ در وضعیت مناسب هستند. میانگین دو سوال ۱۳ و ۱۶ با اینکه پایین تر از ارزش آزمون هستند ولی با توجه به نوع سوال می توان تحلیل نمود که این دو سوال هم در وضعیت مناسب هستند:
سوال۱۳: نظر شما در مورد اینکه انواع ساندویچ های آماده را همراه با خورشت های آماده ایرانی مورد استفاده قرار دهید چیست؟
سوال۱۶: نظر شما در مورد اینکه تن ماهی را همراه با خورشت های آماده ایرانی مورد استفاده قرار دهید چیست؟
همانطور که از محتوای این دو سوال مشخص است، اگر میانگین سوالات پایین تر از ارزش آزمون باشد، بهتر است و وضعیت مناسب است. بنابراین می توان فرضیه مربوط به این دو سوال را به طریق زیر تنطیم نمود:
گویه ها/سوالات ۱۳ و ۱۶در وضعیت نامناسب هستند
گویه ها/سوالات ۱۳ و ۱۶در وضعیت مناسب هستند
باتوجه به نمایشگر۲۳-۴سطح معنی داری آزمون برای این دو سوال کمتر از ۰٫۰۵ بوده و فاصله اطمینان بالا و پایین منفی است. بنابراین فرض صفر رد می شود ومی توان گفت که میانگین پایین تر از ارزش آزمون بوده و وضعیت موجود این دو سوال مناسب هستند.
۴-۳-۳-۴-آزمون میانگین گویه ها / سوالات متغیرکیفیت ادراک شده
گویه ها/سوالات متغیر کیفیت ادراک شده در وضعیت نامناسب است
گویه ها/سوالات متغیر کیفیت ادراک شده در وضعیت مناسب است
فرم در حال بارگذاری ...