وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی جامعه شناختی عوامل مؤثر بر اصلاح بدن در بین زنان ۲۰ تا ۴۴ ساله شهر تهران در سال ۹۱- قسمت ۳۷

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

درصد

 

۴/۴

 

۴/۹

 

۴/۲۸

 

۲/۳۵

 

۶/۲۲

 

۱۰۰

 

 

 

یافتهها نشان داد که، ۳/۳۹ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که بدنی را که خدا به انسان داده نباید با عمل جراحی دستکاری کرد و در مقابل ۳/۳۳ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشته اند.البته ۳/۲۷ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها گویای این مطلب است که، ۸/۵۱ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که انسان می‌تواند از پیشرفتهای پزشکی برای تغییر ظاهری خود بهره ببرد و در مقابل ۵/۱۸ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشته اند. البته ۷/۲۹ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
پایان نامه
یافتهها نشان داد که، ۷/۴۸ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که انسان این آزادی را دارد که بدن خود را با اعمال جراحی به شکل دلخواه در آورد و در مقابل ۴/۲۱ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشته اند. البته ۹/۲۹ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها گویای این مطلب است که، ۴/۴۱ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که این سنتها هستند که شخصیت و هویت مرا می‌سازند و در مقابل ۶/۳۲ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۲۶ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها نشان داد که، ۵/۵۵ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که در عصر جهانی شدن، شیوه‌های زندگی آن قدر متنوع شده‌اند که می‌توان یکی از آنها را برگزید و در مقابل ۹/۱۵ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشته اند. البته ۶/۲۸ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها مؤید این مطلب است که، ۱/۷۲ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که قدرت وانتخاب ما برای انتخابهای اساسی بسیار بیشتر از نسل‌های گذشته است و در مقابل ۱/۹ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشته اند. البته ۸/۱۸ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها گویای این مطلب است که، ۴/۷۲ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که انتخاب‌های امروزشان با توجه به تحولات آینده است و در مقابل ۶/۷ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۱/۲۰ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها نشان داد که، ۲/۷۹ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که خصلت‌های انسان امروزی پیوسته در حال دگرگون شدن است و در مقابل ۴/۴ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۴/۱۶ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها مؤید این مطلب است که ۶/۵۷ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که بخش زیادی از سنت‌ها، دیگر مبنایی برای عملکرد آنها نیست و در مقابل ۷/۱۶ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۸/۲۵ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها نشان داد که، ۸/۴۴ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که با توجه به اطلاعاتی که از اینترنت می‌گیرند عملکردهایشان را تنظیم می‌کنند و در مقابل ۸/۲۶ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۴/۲۸ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها گویای این مطلب است که، ۹/۵۴ درصد از پاسخگویان اظهار داشتهاند که برای رسیدن به آرامش، ترجیح میدهند از ورزش‌های خاصی مثل یوگا یا مدیتیشن استفاده کنند و در مقابل ۱/۱۵ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۹/۲۹ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
یافتهها مؤید این مطلب است که، ۸/۵۷ درصد از پاسخگویان بیان کرده‌اند که با تکنیک‌هایی از قبیل مهندسی ذهن می‌توان مسیر زندگی را تغییر داد و در مقابل ۸/۱۳ درصد مخالفت خود را در این خصوص اعلام داشتهاند. البته ۴/۲۸ درصد نیز نظری نداشته‌اند.
۴-۲-۱۳ بررسی سنجش شاخص سرمایه فرهنگی
در ابتدا نتایج حاصل از سنجش سرمایه فرهنگی آورده شده است و در ادامه به بررسی گویه های سازنده آن پرداخته می‌شود.
جدول ۴-۱۲: فراوانی پاسخگویان بر حسب شاخص سرمایه فرهنگی

 

 

موارد

 

فراوانی

 

درصد

 

 

 

کم

 

۵۷

 

۸/۱۴

 

 

 

متوسط

 

۲۲۵

 

۶/۵۸

 

 

 

زیاد

 

۱۰۲

 

۶/۲۶

 

 

 

جمع کل

 

۳۸۴


فرم در حال بارگذاری ...

« تدوین و الویت بندی استراتژی های ارتقای گردشگری مقصدهای شهری نوظهور مورد مطالعه شهر بوکان- قسمت ۶تاثیر اقلیم بر صنعت گردشگری شهر یزد- قسمت ۲۴ »
 
مداحی های محرم