وبلاگ

توضیح وبلاگ من

تاثیر درمان مبتنی بر رویکرد پردازش اطلاعات بر کاهش علایم افسردگی زنان ۲۰-۳۵ ساله- قسمت ۱۲

 
تاریخ: 20-07-00
نویسنده: فاطمه کرمانی
 

خطا

 

۳۶۰/۱۳۴

 

۴۱

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

** معنادار در احتمال ۰۱/۰
همان‌طور که در جدول بالا ملاحظه می‏شود، احتمال پذیرش فرض صفر برای مقایسه عملکرد گروه‌های پلاسیبو، آزمایش و کنترل در پس آزمون متغیر افسردگی از ۰۵/۰ کوچکتر است (۰۰۱/۰P<،۰۰/۱۷۱F= ). به عبارت دیگر، پس از تعدیل نمره‌های پیش آزمون، عامل بین آزمودنی‌های سه گروه اثر معنی‌دار دارد. بنابراین، می‏توان نتیجه گرفت که بین عملکرد اعضای سه گروه در پس آزمون متغیر افسردگی تفاوت معنی‏دار وجود دارد. آخرین ستون این جدول ، یعنی مجذور اتا اندازه اثر را نشان می‏دهد. ملاحظه می‏شود که نزدیک به ۳/۸۹ درصد (۸۹۳/۰) واریانس افسردگی به وسیله متغیرهای مستقل یعنی درمان مبتنی بر پردازش اطلاعات تبیین می‏شود. در نهایت، با توجه به نتایج آزمون بنفرونی( جدول ۴-۴) می‏توان نتیجه گرفت که به طور کلی تاثیر درمان مبتنی بر پردازش اطلاعات در مقایسه با پلاسیبو و گروه کنترل در کاهش نشانه‌های افسردگی بیشتر بوده است. در عین حال، میانگین نمره‌های آزمودنی‌های گروه پلاسیبو درمقایسه با گروه کنترل بالاتر بوده است بنابراین، شواهد کافی برای پذیرش فرضیه تحقیق وجود دارد.
دانلود پروژه

شکل ۴-۲ : نمودار ستونی مرکب توزیع میانگین نمره‌های افسردگی آزمودنی های سه گروه در پیش آزمون و پس آزمون
جدول ۴-۴ : نتایج آزمون‏های بنفرونی ( متغیر وابسته : افسردگی)

 

 

گروه ها

 

پلاسیبو

 

آزمایش

 

کنترل

 

 

 

پلاسیبو

 

-

 

*۱۶۲/۱۴

 

* ۸۷۰/۴

 

 

 

آزمایش

 

 

 

-

 

* ۰۷۵/۱۰-

 

 

 

کنترل

 

 

 

 

 

-

 

 

 

* معنادار در احتمال ۰۵/۰

شکل ۴-۳ : نمودار توزیع میانگین نمره‌های افسردگی آزمودنی‌های سه گروه در پس آزمون و پیش آزمون
فصل پنجم
بحث و نتیجه‌گیری
۱-۵) مقدمه
چنان که قبلا ذکر شد هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تاثیر درمان مبتنی بر رویکرد پردازش اطلاعات با تمرکز بر حافظه روی کاهش علایم افسردگی است.
برای نیل به این هدف با توجه به نظریههای مطرح شده در مورد رویکرد پردازش اطلاعات و مدلهای حافظه در رابطه با درمان افسردگی و پیشینه نظری، از تحلیل کواریانس[۳۲۳] استفاده شده است. در این فصل ابتدا یافته‌های پژوهشی به طور خلاصه بیان شده است. سپس یافته‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و در پایان فصل محدودیت‌ها، پیشنهادات و ضوابط اخلاقی پژوهش آورده شده است.


فرم در حال بارگذاری ...

« فرهنگ سیاسی مطلوبِ نهج البلاغه- قسمت ۲۸تحلیل فضایی ورودی شهر (مطالعه موردی از سمت شرق به غرب ماسال)- قسمت ۱۷ »
 
مداحی های محرم